Over ons

Marvie Interieurbouw Curacao is sinds 1996 gevestigd in Willemstad. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele en vakkundige interieurbouwer met eigen spuiterij op Curacao. We hebben 10 vaste werknemers in dienst die allen uiterst zorgvuldig en met hoge standaard hun vak verstaan. Met onze jarenlange kennis en ervaring, kunnen wij kwalitatief hoogstaande projecten van begin tot eind realiseren. Wij ontwikkelen, produceren en monteren exclusieve interieurs en meubels voor particulier en bedrijf.

De specialiteiten van Marvie Interieurbouw Curacao zijn;

    • Keukenbouw
    • Interieurbouw
    • Projectbouw

Marvie Interieurbouw Curacao: voor exclusieve interieurafbouw en inrichting van gebouwen en woningen op Curacao

Met al uw vragen en wensen voor het gewenste interieur kunt u bij ons terecht. Wij helpen u uw plannen te concretiseren en te ontwerpen, zodat het geheel aansluit bij uw interieur. Daarnaast denken wij mee op het gebied van materialisatie en constructieve oplossingen. Marvie Interieurbouw Curacao biedt ruim aanbod in mogelijkheden van houten materialen en soorten afwerkingen. Wanneer dit is besproken gaat onze calculator aan de slag met uw offerteaanvraag. Deze offerte is voorzien van prijsopgave, specificaties van de te gebruiken materialen en tijdsindicatie voor de levering.

Een tevreden klant gaat verder dan een goed product. Tijdens het gehele project, van ontwerp tot aan montage staan wij altijd voor u klaar. Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend met u meedenken hoe uw interieur de gewenste uitstraling behoudt.

Nog een handig weetje; we spreken bij Marvie Interieurbouw Nederlands, Papiaments, Spaans, Portugees en ja, ook Engels!